Aanvragen offerte groen dak Oranjebuurt Duurzaam

gepubliceerd
14 June 2022, 10:24

Beste buur,
Samen kunnen we de Oranjebuurt duurzamer maken door het aanleggen van groene sedum daken.  Wij hebben gezocht naar een goede en betrouwbare leverancier, die bovendien sedum levert die in de directe omgeving van Bunnik is gekweekt. De leverancier is Topgroen geworden (zie ook www.topgroen.nl). Op de buurtbijeenkomst van 13 juni is het aanbod van Topgroen verder toegelicht.

Samen aan de slag
Hoe meer buren mee doen met de actie, hoe hoger de korting is die de leverancier kan bieden. Bovendien kunnen we elkaar helpen bij het aanleggen van de groene daken, het aanvragen van een subsidie en het uit laten voeren van een controle van de dakconstructie.
Begin september wordt het sedum en andere materialen geleverd door Topgroen op een centraal punt in de wijk. Het sedum wordt uitgegeven en medewerkers van Topgroen zijn aanwezig voor het geven van tips en adviezen. Het aanleggen van het groene dak kan zelf of samen met de buren gedaan worden. Uiteraard kan dat ook, tegen een vergoeding, door Topgroen worden gedaan.
Het aanmelden voor een groen dak is vrijblijvend en kan door voor 24 juni een mail te sturen naar oranjebuurt.duurzaam@gmail.com . In de mail graag je naam, adres, mail en telefoonnummer vermelden. Hierna zal Topgroen een offerte uitbrengen voor het groene  dak en kan je definitief kiezen om mee te doen met deze burenactie.
Doe jij ook mee?